Nytt år, nya möjligheter

2009. Nytt år, nya möjligheter! Nu är ett ypperligt tillfälle att göra bokslut för det gamla och uppstart för det nya. Precis som företag har en affärsidé och en verksamhetsplan kan också du klura ut vad du vill uppnå det kommande året och formulera det i en egen handlingsplan.

Om du har ett mål så börjar du planera och har något att sträva efter. Utan mål står du bara stilla och trampar på samma ställe. Målbilder driver oss framåt, så fundera över Vad vill jag? Vill du fixa drömjobbet? Vill du börja med yoga? Vill du leva ett mer hälsosamt liv eller börja med ett roligt fritidsintresse? - mål hjälper dig med att staka ut vägen till vad du vill ha gjort.

Räkna med motgångar, ingen lär undgå dessa. För att nå dit du vill finns målen där och kommer hjälpa dig att fokusera på rätt saker, att se möjligheterna. Målen hjälper dig att också hålla motivation uppe. Orka hela vägen, och du kommer att nå dit du vill.

Kommentarer
Postat av: pelle

Jag vill till New York. Och se allt! Museum of modern art, dit vill jag!

2009-01-08 @ 21:47:10
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: PA-Kickan

Sv: Ja sätt upp det som mål och du har något att sträva efter! New York har verkligen allt o lite till. Jag vill tillbaaaaka!!Funderat på mina mål för 2009, har jag sysslat med idag. :)

2009-01-08 @ 22:23:45
URL: http://pakickan.blogg.se/
Postat av: pelle

Gjorde du speciellt i storstan då?

2009-01-09 @ 11:43:35
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: PA-Kickan

Sv: Gjorde lite kändisspotting, Lindsay Lohan ena året, Matt Damon andra året...:)

Annars blev det div restaurang- och musikalbesök och allmänt insupa atmosfären i de olika stadsdelarna. Sweet.Nä men hört att Dexter ska va riktigt bra! Annars är en favorit Nip/Tuck, sett den serien?

2009-01-11 @ 23:58:53
URL: http://pakickan.blogg.se/
Postat av: pelle

Coolt! Hälsade du på dem eller gick de bara förbi? ;D Eller "bara och bara"...

2009-01-12 @ 18:58:29
URL: http://pellespersonliga.se
Postat av: PA-Kickan

Sv: Vi såg Lindsey Lohan av en slump när hon klev in genom sceningången vid Letterman Show, och när hon kom ut igen gav hon autografer och vi fick riktigt bra bilder. :-PMatt Damon såg vi när vi själva besökte showen året efter. Otrolig upplevelse båda gångerna! :-DLycka till med uppropen!

2009-01-16 @ 22:33:34
URL: http://pakickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0