Valborg + helg

Vilken härlig helg, allt har varit på topp. (I alla fall nästan, mer om detta senare.) Sommarväder varvades med diverse kul aktiviteter. Efter skolan i torsdags åkte jag och firade valborg i Uppsala. Det var kul att återse sin forna studentstad och kära vänner. Jag gillar liv och rörelse, och så var det överallt på gator och torg, och sen fullpackat inne på stället där vi slutligen hamnade.

Fredagen bjöd på glamour och underhållning i form av Humorgalan som direktsändes från Cirkus i Stockholm. Humor blandades med allvar då det skulle samlas in pengar till världens barn. På plats såg vi uppträdanden varvat med förinspelade inslag, som sketcher med humorgänget Hey Baberiba och Robert Gustafsson (som spelade Per Gessle, fniss). David Hellenius var en av programledarna vilket inte gjorde saken sämre eftersom han hör till mina personliga favoriter.


Humorgalan på Cirkus i Stockholm. Krisin Caspersen och David Hellenius ledde galan.

  
  
I bilden längst ner till vänster: Alcazar, i bilden nere i mitten: Måns Zelmerlöw
28 500 anmälde sig som Världsföräldrar under kvällen vilket var nytt rekord.


I en av pauserna såg vi Amelia Adamo och hon kan inte vara mycket längre än runt 155 cm lång. Galan avslutades med att Måns Zelmerlöw sjöng låten Hold on ihop med en barnkör, min kompis filmade uppträdandet med sin nya camcorder, se klippet här. Kvällen fortsatte med ett kompisgäng på söder. Jag kände mig en smula malplacerad i min galaklänning, men jag hade i alla fall väldigt trevligt.

Lördagen spenderades ute på klipporna i det superfina sommarvädret. På kvällen blev det käk hemma hos en kompis på Lilla Essingen, och sedan utgång på Stureplan. Ja enda smolket i glädjebägaren denna helg är att displayen på min mobil krackelerade när jag, under valborgskvällen för en sekund lämnade min väska obevakad på dansgolvet... Men, jag köpte en ny mobil via blocket i söndags som jag är mer än nöjd med. Och min gamla hade precis över två år på nacken så det var ändå dags att byta ut den. Bilder på den nya kommer senare. Ha en bra tisdag!


Trasig display...

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en fin kväll:)

2009-05-05 @ 18:57:40
URL: http://saniiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0