Premiär 27 maj: Sex and the City 2


Från smygpremiären den 25 maj, på Biblioteksgatan utanför mitt jobb.

En fullspäckad vecka toppades av torsdagens premiär av Sex and the City 2. Att Sex and the city slutade efter den sjätte säsongen har jag väl sörjt klart. Men det betyder ju för den sakens skull inte att jag har fått nog. Tvärtom! Det finns alltid plats för mer Carrie och company i mitt hjärta. I uppföljaren till första filmen får vi förutom lovely New York-bilder följa med tjejerna till ett exotiskt ställe och återuppleva en och annan gammal kär karaktär...

Det var massor av fashion, glamour, humor, ups and downs - precis som det ska vara. 3 timmar bara sprang iväg. Kan verkligen rekommendera att se filmen, trots vad vissa kritiker säger. Filmen är påkostad, säg den actionrulle som inte är det? Det är massa produktplacering, hello - vi vill se snygga designerväskor och läckra fantasikreationer till klänningar just för att få drömma oss bort för en stund. Och härliga Samatha, haha! Jag vet många, även killar som har henne som favorit i serien. You just gotto love it!
Favoritkvartett all times. Härligt att se dessa bilder, två dagar före premiären, på väg hem från jobbet.


Sommarhelg i Stockholm


Skepp o hoj! Sitt stadigt i båten. Jag kunde inte sluta upprepa för mig själv hur nice detta var.

Det var en fantastisk sommardag i lördags. Den blev inte sämre av kanotpaddling och tjejkväll senare hos Delinda. Vi varvade tjejsnack med tapas, bubbel och snacks. Helgen toppades med dagens inköp av en 40" LCD-tv med fullHD. Det jag undrar nu är - hur ska jag nånsin kunna gå utanför dörren mer?


Goodie bags från våran ladies night som börjar bli något av en tradition.


Vilken stjärna den är. Min älskade platt-tv som bilden till ära fick sig rosa blomster.

Ga-ga-galet roligt


Det kan vara fantastiskt roligt att fynda paraplyer utanför Globe Arena

I helgen hade Stockholm storbesök, Lady Gaga spelade på ett fullsatt Globen två kvällar i rad. Efter att ha fyndat bland övergivna paraplyer blev det en krogrunda längs Götgatan på Söder. Skön stämning och bra drag, hela kvällen var absolut galen. Från paraplyjakten till kvällens avslutning på Eken. Sist Lady Gaga var i Sverige hälsade hon i slutet: "Nästa gång kommer ni se mig på en stor arena."

Hon var såå välkommen. Och hon är mer än välkommen hit i g e n!

Det ska tilläggas att mannen som letade tetra-viner i samma container, innehållandes vinrester - inte var lika lyckosam.

After work på Pontus by the Sea


Riktigt relaxad och trevlig aw med några från påbyggnadsutbildningen

I fredags träffades några från gamla klassen och hade after work and after looking for work.. Det är såå kul att fler och fler har fått HR-jobb nu! Hurra, vad vi och vår utbildning är bra.

Ljuva fredagsmorgon


Alors on danse med STROMAE

En skön låt så här på fredagmorgon. Happy friday!

Jumbo Hostel


Nedanför en jumbojet

Vid Arlanda ligger Jumbo Hostel - världens coolaste vandrarhem som man kan läsa om på deras hemsida. Det är en blandning mellan vandrarhem och hotell. Det ingår lakan i varje rum och man kan välja mellan att ha dusch och toalett på rummet eller i korridoren, och lyxsviten finns längst fram i cockpit!


Nosen, med utsikt över flygplatsen


Längst bak i flyget finns ett dubbelrum med dusch och toalett på rummet


Här hålls ibland konferenser. Om jag satt i en flygstol på väg någonstans på riktigt vore jag så här glad!


Den ombyggda cockpiten, sviten på hotellet/vandrarhemmet!Självklart med rumsnummer - 747.


Bilträff och Våfflan

I lördags var jag på bilträff i Skokloster. Där fanns en del snitsiga åk - en vit Lamborghini och en svart Ferrari var nog favoriterna. När Ferrarin startade igång motorn studsade jag en halv meter upp i luften. Dock glömde jag kameran i bilen, hmn!

Det ryktades att den vita Lamborghinin tillhör ägaren av klockföretaget Ur&Penn. Registreringsskylten "JET SET" skulle kunna syfta på kedjans eget klockmärke.


Två äldre sportbilsvarianter, bild tagen från bilfönstret

Nästa anhalt blev Sigtuna som ligger fint vid vattnet. Här finns mysiga gränder och en trevlig uteservering - Våfflan. Där såg jag förresten Magdalena Graaf handla lunch med sin nya pojkvän.


På väg till uteserveringen Våfflan


En våffla på Våfflan. Jag stod snett bakom och hörde: "Se glad ut så hamnar du på min blogg sen". Bild: lånad från Magdalena Graafs blogg.


Snygga bilar i Sigtuna.

Efter Sigtuna drog vi vidare till Arlandastad och bilcentret där.


Lamborghini-handlaren i Arlandastad


Lamborghinis och Ferraris i salig blandning, även en minivariant....Audi och BMW duger minst lika bra.


Viljans makt


Gunde Svan höll ett inspirerande föredrag om målsättningar. Mål skall enligt Gunde vara tydliga, djärva, egna och mätbara. Bild: egen.

I veckan (27 april) var jag på en inspirationsföreläsning på Oscarsteatern anordnad av InsightLab - föredragshållare var Gunde Svan och temat Viljans makt. För att nå sina mål bör man ställa följande frågor:

1. Vilja: Hur mycket engagemang och motivation krävs det?
2. Planering: Hur många planer måste jag ha?
3. Enkelhet: Hur kan jag göra det så enkelt som möjligt, hur kan jag spara tid och pengar?
4. Tänka nytt: Hur kan jag komma med nyheterna, hänga med i utvecklingen? Bryta mönster? Gunde tog här exemplet med sin över två meter långa stav, som medförde omedelbar regeländring - man var tvungen att ha en stav i vardera hand och ingen stav fick vara längre än en kroppslängd. Snacka om att komma med något nytt och vara först! Slutligen var sista punkten
5 Detaljer: Hur ser jag till att satsa på detaljerna?

Gunde har själv, under sin skidkarriär, förstått värdet av medarbetarna så hans råd lyder också: se till att få med medarbetare runtomkring som är en fena på det man är mindre bra på för att få en bra helhet.

Om man upplever att resultaten låter vänta på sig har man två val, antingen

- Justera målsättningen eller
- Öka motivationen!

Fotnot. Jag saknade "Skynda, skynda" men fick istället flera gånger höra Gundes härliga version av överhuvudtaget - "I huvve tage".

RSS 2.0