Shoppingmingel, doft och lyx
I kväll var jag tillsammans med en kollega på lyxigt shoppingmingel med Plaza Kvinna och Gertrude där vi bjöds på champagne och snittar. Alla som handlade fick en goodiebag med sig hem. Det blev lite doft för hemmet för min del, och så goodiebagen med senaste numret av Plaza Kvinna, Versus-eau de toilette, chocklad, Make Up Store-produkter, Redken-hårspray och -hårinpackning m.m.
Färger som blir fina i vår. Nagellacket Vera och ögonskuggan Money talks från Make up Store.

Helgen i Gävle förresten, var grym! Vi checkade in och fick ett superfint rum, började kvällen med ett glas i hotellbaren. Killen i baren såg rätt förvånad ut att vi bodde där, Gävle är ändå rätt litet så han kände nog igen oss. Vi käkade middag på ett ställe där en kompis lillebror är kock så vi fick lite rabatt. Sen utgång på vårt kära uteställe, Heartan, best in town, haha!

Först såg vi inga ute vi kände, det var också allmänt folktomt. Vi kände inte igen oss! Men det fylldes på vid tolv och sen dök ena kompisen upp efter den andre. Så det gav med sig till slut. Och så hotellfrukost på detta! Big hit! Hotell i hemmiljö kan rekommenderas. Vi hade grymt kul tillsammans.

Favoritfilmer all times

Jag satt en stund nu på kvällen och funderade på vilka som är mina favoritfilmer (tänkte lägga till dessa i min Facebookprofil) och kom att tänka på att det finns så mycket bra, gamla filmer som hamnar i skymundan och blir nästan helt bortglömda när det kommer nya filmer. Av de jag kom att tänka på är den äldsta från 1985, Mask, där Cher spelar mamma till Rocky, en kille med deformerat ansikte som hon är fast besluten ska få samma möjligheter till lycka som andra tar för givet. Andra mästerverk är Rain Man och Wild at Heart från 1990. I båda filmerna finns skådespelare som gör oförglömliga insatser, som Dustin Hoffman, Tom Cruise, Nicholas Cage och Laura Dern. 

Scent of a Woman, eller En kvinnas doft som den heter på svenska, (1992) berörde därför att den handlar om ett möte som förändrar huvudkaraktärernas liv för alltid. Här finns också förmodligen ett av de bästa talen i en film (Al Pacino). Gilbert Grape grep tag i mig också när den kom -93 och jag kände en enorm medkänsla för människor som inte har getts de bästa förutsättningarna från början men som kämpar på. Forrest Gump är en annan favorit som jag faktiskt såg första gången så sent som för två år sedan trots att den kom 1994. En film om det som betyder mest, vänner och kärlek och att måna om varandra. Farväl Las Vegas från 1995 handlar om en man vars liv ställs på ända när hans fru lämnar honom och tar hans son med sig. Jag brukar sällan se filmer två gånger, men den här kan jag se om och om.

Jag hoppas ju att folk minns dessa skatter i filmhistorien. Bland de nyare filmer som jag gillar kan nämnas Inception och Shutter Island. I den förra finns en nästan magisk slutscen (lyssna lite extra på den fantastiska musiken).
 

Shoppat i butik och på webben


Body Shop-produkter: Moringa showergel, stor flaska, Coconut Milk Body Lotion, Neroli Jasmin Eau de Toilette, Vitamin E Moisture Mask, Dreams unlimited Eau de toilette, Divide & Multiply Mascara och Shimmer Waves.

Hej och god lördag! Vilken härlig, solig dag! Inte nog med det, jag åker till Gävle i dag för att äta gott, gå ut på gamla favoritstället och bo på hotell. Skulle kunna åka varsomhelst bara för en hotellfrukost känns det som, men att det är min kära hometown gör det alldeles särskilt speciellt såklart. Och att åka med bästaste A och J gör inte resan sämre, tvärtom!

Jag har ju lovat att visa min shopping. Skönhetsjunkie som jag är har det blivit några turer till The Body Shop sen jag blev medlem med diverse klubberbjudanden som jag inte varit sen att haka på! Mycket nöjd med mina produkter är jag, som består av hudvård, hårvård och diverse makeupartiklar. Ett köp via webben häromveckan var tyvärr inte lika lyckosamt. Jag ångrade allt utom solisarna och armbandet, men dessa fina, prisvärda gobitar vägde upp allt. Grejer som hänger med till Kroatien i sommar. Bättre lycka nästa gång på webbshoppingfronten.


Nöjd med solisarna och länkarmbandet

Nu måste jag skynda iväg för att hinna med tåget! Ha en fin helg.

Vintern ville inte släppa taget


PA-Kickan. Det hanns även med lite fotografering under den gångna veckan.

God söndagkväll! Veckan har varit busy med jobb och träning. Därtill blev det middagar med vänner och bekanta, bland annat i fredags när vi lärde oss att lägga en make up med Body Shops nya sminkkollektion Brush with fashion och efteråt avslutande middag på Anglais. Det blev lite shopping dan efter, då jag slog till på en ny klocka (bild kommer senare). Annars håller vinterkylan sitt järngrepp om oss, och våren får vi bara uppleva korta stunder. 

Just nu sänds den publik- och kritikerrosade första filmen baserad på Stieg Larssons Millennium-trilogi: Män som hatar kvinnor. Det är en favorit som jag såg också när den gick på bio. Jag är peppad för en ny vecka - mot nya mål och utmaningar.

VIP-kväll på The Body Shop och middag på Anglais

I går var vi på VIP-kväll & makeuprådgivning på The Body Shop i Fältöversten. Alla fick en varsin sminkning, snacks och såklart blev det en del tjejsnack. Efter en intensiv vecka var glamour och skönhet precis vad vi behövde, kvällen avslutades sedan på Hotel Anglais med middag och några drinkar. Ha en underbar lördag ni därute!
Efter intensiv vecka kom så helgen

Min söndagsuppdatering höll på att gå om intet, men här kommer den! Efter en ovanligt intensiv jobbvecka spenderades helgen med bland annat långprommis i solen, mellounderhållning och barrunda igår, middag vid St Eriksplan med en engelsk vän i dag. Jag noterade att dagarna blev lite ljusare och lite längre (jaa, säg att våren snart är här) och att jag mådde bra av att vila från träningen. Nu är jag laddad för ny arbetsvecka och nya träningspass. Hoppas veckan börjar bra!

WebbshoppatJag gjorde precis en köporder via webben. Mina kolleger kommer bli glada i morgon när jag berättar att jag handlade från deras shop! Det blev lite smått och gott som kommer visas här på bloggen inom kort. Planerad leverans är nästa vecka. Nä nu är det sängen nästa, jag får skippa En idiot på resa. I need my beauty sleep. Träningen håller i sig, så jag somnar ovaggad varje kväll. Ny fullspäckad dag i morgon, och då är det dessutom - just det - FREDAG! Då laddar vi för helgen to come. Trevlig fredag fina ni!

Kilklackarna håller i sigMen det blev inga, den här gången. Efter inspirationsrundan på stan blev det hem och ladda för ny fullspäckad arbetsdag i morgon. Sussa sött!

RSS 2.0