Påskhelgsavslutning med en EdsvikenrundaDen här påskhelgen kan summeras sol, sol och åter sol. Det är helt underbart att det var sådan sommarvärme med bara lättare svala vindar. Jag har varit en sväng söder om Gävle i föräldrahemmet och umgåtts, ätit god mat och bara varit men också hemma i Stockholm och relaxat, solat, rensat och motionerat. Påskhelgen avslutades med en runda runt Edsviken.

I morgon drar jobbet igång igen men det blir ingen lång vecka. Förutom att veckan börjar med tisdag så far jag och en kompis till London på torsdag kväll för en långweekend. Det blir musikal och typ alla Londonsights som vi kommer åt (med ett kronprinsbröllop i stan!). Det kommer bli så kul och en upplevelse att stan lever upp mer än vanligt. Det kungliga bröllopet förra sommaren här i Sverige sammanföll ju med min födelsedag och jag hade fullt upp med egna festbestyr. Nu kommer jag ha fullt upp med att vara vilsen turist istället, men det är rätt kul ändå - trots att vi inte är där av den anledningen egentligen - att vara på plats vid en sådan historisk händelse.


Solen hann precis gå ner, jag såg den stora, fina brandgula lampan mellan träden när jag sprang ner till vattnet, men lika glad för det är jag.

Kom sommaren på en gång i år?


Längs med Edsviken i sommarvärme

Jag har varit ute på en av mina söndagsprommisar och förundras inte bara över de vackra omgivningarna utan också över hur snabbt det har gått! Det verkar som våren liksom, hoppades över och vi fick sommar på en gång.


Edsviken 20 mars

Det är en månad mellan de här bilderna, svårt att tro kan man tycka.


Edsviken 24 april


Några barn passar på att fiskaDen långa, kalla vintern är över och det med besked. Vädergudar, Ni är förlåtna!

...och hemsidan efterVid utrullningen av H&M:s nya sajt är England tredje marknaden på tur (i dag). I slutet av april väntar fler marknader... Vid första åsynen ser sidan inte särskilt märkvärdig eller annorlunda ut. Går man in på hm.com, byter land till United Kingdom och laborerar på sidan kommer man upptäcka många nya funktioner och effekter. Bland annat kan man klä en modell i olika plagg och se hur det matchar.


Så här ser det ut när man ställer muspekaren ovanpå t ex menyvalet Ladies, det dyker upp en dropdown-lista med flera alternativ för att komma vidare på sajten.

Tidigare länder där nya sajten införts är Norge och Portugal. Kom ihåg att vara på rätt sajt, dvs den svenska om du befinner dig i Sverige när du vill beställa kläder - varor på hm.com i England kan endast levereras till adresser i England.

En annan sak som skiljer nya hm.com från gamla är att det går mycket snabbare - damn, vad bra tycker jag.

Ett modeföretags hemsida före...Så här ser H&M:s webbsajt ut för den engelska marknaden i dag.

RSS 2.0