Ett år sedan Michael Jacksons död

Idag är årsdagen av Michael Jacksons död. Jag kommer alltid komma ihåg var jag befann mig när jag fick beskedet, att en av popvärldens absolut största hade gått ur tiden. Här är mina tankar dagen efter och läs här vad DN skriver om händelsen ett år senare.Liveframträdande med min favoritlåt med MJ

Dan före midsommarafton: shopping, vin och middag

Idag var det kort arbetsdag så efter tvåtiden mötte jag upp Delinda på Friday's vid Kungsträdgården. Där blev det middag och ett glas vin i solen. Efteråt tog vi en runda och kollade in sommarrean, några fynd blir perfekta till midsommarhelgen. För att vila fötterna och svalka oss en smula avslutade vi med varsin Frapino på Espresso House. Imorgon väntar den svenskaste av högtider. Glad midsommar!


Vitt vin och rosé


Med Frapino på Espresso House


Bröllop och kunglig fest

Förberedelserna är i full gång inför the royal wedding och birthday party ikväll. För mer information om det kungliga bröllopet kolla här.

Förutom min egen fest kommer Love Stockholm 2010 avslutas ikväll. På Strömparterren blir det avslutningsfest med bland andra dj-duon Housewives och på Gustav Adolfs Torg blir det dans hela natten. Läs mer här.


Tre dagar kvar till kunglig fest

Det är bara tre dagar till dagen alla väntar på. City rustas upp, torg och gator städas. Alla hotell är fullbokade och Stockholm rustar för fest. Det kommer bli en dag som alla minns, det kommer bli en fest som går till historien, det kommer bli en tidpunkt då världens blickar riktas mot oss. - Jag ska ha födelsedagsfest.

Ja.. Det är också dagen då vår framtida drottning gifter sig.


Från tillkännagivandet av förlovningen mellan kronprinsessan Victoria och Daniel. Bild:
noje.se.msn.com

White Party


White Party på Café Opera. Bild: Finest.se

I lördags var jag och A på White party på Café Opera som Finest.se anordnade. Alla var klädda i vitt, det var vit inredning på klubben, vita drinkar.. Härlig feststämning, roligt folk.. Jag kan bara konstatera att kvällen gick alldeles för fort!

Förberedelserna är i full gång inför helgen. Då vankas nämligen mer mingel och fest, ja t o m kungliga festligheter av olika slag...

Nyss på grannens balkong och ridande vaktparad från tidigare idag


GT med hallon

Det är inte fel att varva ner i solen efter en arbetsdag. Det är mycket att tänka på nu inför semestrarna.


Vaktparaden spatserade förbi, genrep inför 19:e juni

Tidigare på dan var jag nere på stan på lunchen. Det råder festyra inför kronprinsessbröllopet. I brist på annat blev det en 90-grams hamburgare från korvkiosken i Kungsan för kollegan och mig. Samtidigt red högvakten förbi.


Hästen i mitten: - Vill jag verkligen vara här?
Hästen närmast: - Bara att streta vidare, snart får vi springa fritt i det gröna. Det är i alla fall vad som får mig att fortsätta


Bara nio dagar kvar till bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel och förberedelserna pågår för fullt

En försmak inför sommarens event och party


Gettin' Over You med David Guetta feat Fergie & Chris Willis


Dancing On My Own (Buzz Junkies Remix) med Robyn

Sommarfesten2010

Tillsammans med några kollegor höll jag i planeringen av årets sommarfest. Igår fick vi njuta av mingel, trubadur, rosé, snittar, god mat och underhållning. Dessutom hade vädergudarna hört våra böner - det var sol och 24 grader varmt. Vår nya kommunikationschef ställde upp som toastmadam. Herman Lindqvist höll ett anförande om svensk kungahistoria. DJ:n Stefan från Ljudagenten skötte sitt jobb utmärkt genom att se till att det var bra drag på dansgolvet hela kvällen.


Jag fick chefen till bordsherre


Festen hölls på Sjöhistoriska muséet

Nu tar nästa festfixande vid...


Säsongsavslutning P3 Live Session


Fallulah live från studio 4 i Radiohuset

Igår var jag och D på finfin säsongsavslutning av P3 Live Session i Radiohuset i Stockholm. Hypade danska Fallulah gjorde sin allra första Sverigespelning, hon har jämförts med musiker som Jenny Wilson och Bat for Lashes och gjorde en grym insats på scen. En egen stil och en fantastisk röst gör att jag kommer lyssna mycket på henne framöver.


Ola Joyce på scen med gitarren. Men pianot är hans favorit

Ola Joyce gör storslagen, glammig pop och kom med sin debutplatta för någon månad sedan. Hans låt Window Shopping kan jag inte sluta lyssna på på Spotify och jag blev överlycklig när han spelade den live - skönt poppigt drag. Han körde också lugna låtar ensam vid pianot. Begåvad och speciell artist.

Båda artisterna har väldigt otraditionella bakgrunder. Ola har jobbat på ostfabrik i Amsterdam, varit barpianist i Dubai och bott i kloster i Sverige. Fallulah växte praktiskt taget upp på turné i östeuropa med sin rumänska pappas balkandansgrupp.

Minst sagt intressanta artister, kolla in dem och gör det nu!

RSS 2.0