Shoppingmingel, doft och lyx
I kväll var jag tillsammans med en kollega på lyxigt shoppingmingel med Plaza Kvinna och Gertrude där vi bjöds på champagne och snittar. Alla som handlade fick en goodiebag med sig hem. Det blev lite doft för hemmet för min del, och så goodiebagen med senaste numret av Plaza Kvinna, Versus-eau de toilette, chocklad, Make Up Store-produkter, Redken-hårspray och -hårinpackning m.m.
Färger som blir fina i vår. Nagellacket Vera och ögonskuggan Money talks från Make up Store.

Helgen i Gävle förresten, var grym! Vi checkade in och fick ett superfint rum, började kvällen med ett glas i hotellbaren. Killen i baren såg rätt förvånad ut att vi bodde där, Gävle är ändå rätt litet så han kände nog igen oss. Vi käkade middag på ett ställe där en kompis lillebror är kock så vi fick lite rabatt. Sen utgång på vårt kära uteställe, Heartan, best in town, haha!

Först såg vi inga ute vi kände, det var också allmänt folktomt. Vi kände inte igen oss! Men det fylldes på vid tolv och sen dök ena kompisen upp efter den andre. Så det gav med sig till slut. Och så hotellfrukost på detta! Big hit! Hotell i hemmiljö kan rekommenderas. Vi hade grymt kul tillsammans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0